- پایگاه خبری طالشوند - https://taleshvand.ir -

بازرسی از واحدهای خبازی باید به‌صورت مستمر و برنامه‌ریزی‌شده صورت پذیرد/اثرات این بازرسی‌ها باید برای مردم ملموس و رضایت عموم را در پی داشته باشد

به گزارش پایگاه خبری طالشوند؛ روز شنبه ۴ مرداد ماه ۱۴۰۴ جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان رضوانشهر به ریاست ایرج شاهی فرماندار رضوانشهر و با حضور معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری و سایر اعضا در محل دفتر کار فرماندار این شهرستان برگزار شد.

فرماندار رضوانشهر با اشاره به اینکه نان همواره به‌عنوان یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین اقلام سبد غذایی خانوارهای ایرانی شناخته شده است بیان داشت: نظارت بر عملکرد نانوایی‌ها، جلوگیری از تخلفات احتمالی، بهبود کیفیت نان، رعایت عدالت در توزیع آرد یارانه‌ای و پاسخ‌گویی به مطالبات مردمی از مهم‌ترین وظایف کارگروه آرد و نان شهرستان است که نباید در هیچ شرایطی مورد غفلت قرار گیرد.

وی با تاکید مجدد بر وظایف مهم و حیاتی این کارگروه خاطر نشان کرد: ما به‌عنوان خادمان مردم می‌بایست با نگاه مسئولانه و جهادی، در مسیر حفظ کرامت مردم و صیانت از حق آنان گام برداریم و در این راستا لازم است نظارت و بازرسی از واحدهای خبازی به‌صورت مستمر و برنامه‌ریزی‌شده در دستور کار اعضای کارگروه قرار گرفته به گونه‌ای که اثرات این بازرسی‌ها برای مردم ملموس باشد و رضایت عموم را در پی داشته باشد.

گفتنی‌است از محورهای این جلسه می‌توان به بررسی درخواست‌های رسیده به کارگروه آرد و نان، نظارت بر نحوه عرضه نان، کنترل قیمت‌ها و برخورد قانونی با تخلفات احتمالی اشاره نمود که پیرامون این موارد پس از بحث و تبادل‌نظر میان اعضاء تصمیماتی جهت بهبود وضعیت موجود توسط فرماندار شهرستان اتخاذ گردید.

انتهای پیام/عسکر جهاندار ناورودی