جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.
مدیرکل انجمن اولیاء و مربیان مدارس وزارت آموزش و پرورش:

استفاده از لباس فرم سال گذشته در مدارس اختیاری است

عاطفه‌سادات مدبرنژاد، مدیرکل انجمن اولیاء و مربیان مدارس اظهار داشت: دانش آموزان می‌توانند از لباس فرم سال گذشته خود استفاده کنند و اجباری برای تهیه لباس جدید نیست.
IMG_20240718_230722_210

به گزارش پایگاه خبری طالشوند؛ مدیرکل انجمن اولیاء و مربیان مدارس وزارت آموزش و پرورش گفت: دانش آموزان می‌توانند از لباس فرم سال گذشته خود استفاده کنند و اجباری برای تهیه لباس جدید نیست.

 

عاطفه سادات مدبرنژاد، با اعلام این خبر گفت: خانواده‌ها در صورتی که لباس فرم سال گذشته دانش آموزان قابل استفاده باشد، نیاز نیست تا لباس جدید تهیه کنند. وی گفت: مدارس نیز نباید سالانه طرح و رنگ لباس فرم را تغییر دهند و در این زمینه ممنوع شده اند.

 

مدیرکل انجمن اولیاء و مربیان مدارس گفت: مدارس در این زمینه نظارت خواهند شد و تغییر سالانه طرح و رنگ لباس فرم غیر قانونی و تخلف است.

 

به گفته مدبرنژاد، آموزش و پرورش در صورت شکایت اولیاء دانش آموزان و مواجهه با این موارد، با مدارس متخلف برخورد خواهد کرد.

 

وی خاطرنشان کرد: در اردیبهشت امسال دستورالعمل ساماندهی لباس فرم دانش آموزان به همه استان‌ها ابلاغ شد.

 

به گفته مدبرنژاد، مبنای که برای لباس فرم دانش آموزان در نظر گرفته شده، ماده ۸۵ آئین نامه اجرایی مدارس است که در این ماده شورای مدرسه مسئولیت انتخاب طرح و رنگ لیاس فرم را و همچنین انجمن اولیاء و مربیان با هماهنگی شورای مدرسه مسئولیت برنامه ریزی برای تهیه لیاس فرم دانش آموزان را برعهده دارد.

 

مدیرکل انجمن اولیاء و مربیان مدارس گفت: در بیشتر استان‌ها اداره‌های صمت و اتحادیه‌ها مربوطه مسئولیت تعیین قیمت لباس فرم دانش آموزان را برعهده دارند به طوری که نرخنامه‌ها را ابلاغ کردند و این نرخنامه‌ها به اطلاع والدین رسیده است.

 

مدبرنژاد گفت: به طور مثال در شهر تهران با توجه به مقدار پارچه و کیفیت لباس، کمترین قیمت لباس فرم دانش آموزان ۵۴۸ هزار تومان و بیشترین قیمت ۸۳۷ هزار تومان تعیین شده است.

 

وی درباره دریافت مبالغ ۲ تا ۳ میلیون تومان برای لباس فرم دانش آموزان در مدارس غیردولتی گفت: مدارس غیردولتی نیز مجزا از آن چیزی که وزارت آموزش و پرورش تعیین کرده است؛ نیستند و با رئیس سازمان مدارس غیردولتی و مشارکت‌های مردمی رایزنی شده تا مدارس متخلف شناسایی و با آن‌ها برخورد قانونی شود.

 

مدیرکل انجمن اولیاء و مربیان مدارس درباره دریافت اجباری کمک‌های مردمی از اولیاء دانش آموزان نیز گفت: در موقع ثبت نام فقط مدارس می‌توانند وجه بیمه دانش آموزی را دریافت کنند و دریافت کمک مردمی از اولیاء دانش آموزان غیرقانونی است.

 

به گفته مدبرنژاد، کمک‌های داوطلبانه اولیاء دانش آموزان که با هماهنگی انجمن اولیاء و مربیان در طول سال تحصیلی واریز می‌کنند نیز اختیاری است.

 

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *