جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.

روش جدید احیای قلب در ۳ دقیقه

دانشمندان ژاپنی یک سیستم احیای قلب ۳ دقیقه‌ای را برای مواقع اضطراری ابداع کرده‌اند که به ادعای آنها این روش برای کمک در شرایط اضطراری مانند حملات تروریستی و سایر موارد اضطراری عمومی طراحی شده است.
روش-جدید-احیای-قلب-در-۳-دقیقه-1024x684-1

پژوهشگران دانشگاهی در ژاپن از ابداع روشی خبر داده‌اند که می‌تواند در عرض سه دقیقه گردش خون را در قلب آسیب دیده از سر بگیرد.

 

به گزارش پایگاه خبری طالشوند به نقل از ایسنا، به گفته گروهی از پژوهشگران دانشگاه توهوکو در ژاپن، تیراندازی مرگبار در ژوئیه ۲۰۲۲ به شینزو آبه، نخست‌وزیر سابق ژاپن الهام‌بخش ایجاد چنین روشی بوده است

 

پژوهشگران می‌گویند این روش برای کمک در شرایط اضطراری مانند حملات تروریستی و سایر موارد اضطراری عمومی طراحی شده است.

 

طبق گزارش خبرگزاری ژاپنی جیجی‌پرس، این روش توسط یاسویوکی شیرایشی دانشیار مؤسسه رشد، پیری و سرطان دانشگاه توهوکو و اعضای تیمش توسعه داده شده است.

 

این تیم تحقیقاتی در اعلامیه خود گفت: اگر بتوانیم خونریزی را کنترل کنیم و توراکوتومی اورژانسی (جراحی برای دسترسی به فضای پلورال قفسه سینه) انجام دهیم، این شانس وجود دارد که بتوانیم جان بیمار را نجات دهیم.

 

این روش سه دقیقه‌ای شامل تقسیم‌بندی دقیقی از وظایف برای ایمن کردن راه هوایی بیمار، انجام توراکوتومی اورژانسی، کنترل خونریزی و انجام انتقال خون است که همگی در عرض سه دقیقه برای شروع مجدد گردش خون به سرعت انجام می‌شود.

 

این فرآیند شامل سوراخ کردن بطن چپ برای اتصال یک پمپ مصنوعی در حین انجام احیای اضطراری و لوله‌گذاری در کنار هم است. سپس پمپ به شریان فمورال متصل می‌شود تا جریان خون را برای بازگرداندن عملکرد گردش خون قلب برقرار کند.

 

در سناریوهایی که اتصال از طریق شریان فمورال به دلیل محل آسیب چالش برانگیز است، این سیستم نیاز به ایمن کردن یک مسیر جایگزین دارد.

 

علاوه بر این، این سیستم همچنین امکان افزودن یک ریه مصنوعی را برای مواردی که آسیب ریه وجود دارد، فراهم می‌کند.

 

پژوهشگران می‌گویند: پنجره زمانی جلوگیری از مرگ مغزی پس از توقف گردش خون تنها سه دقیقه است و روشی که بتواند در این بازه زمانی گردش خون را از سر بگیرد، بسیار حیاتی است.

 

این تیم اکنون در حال برنامه‌ریزی برای توسعه و نمایش این سیستم است.

 

پژوهشگران می‌گویند این سیستم در صورت پیاده‌سازی می‌تواند تعداد بیماران نجات یافته را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.

 

انتهای خبر/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *