به گزارش پایگاه خبری طالشوند به نقل از روابط عمومی بخشداری حویق، بخشدار بخش حویق امروز سه شنبه مورخه 1403/5/23 با حضور در تعدادی از نانوایی های سطح بخش از نزدیک در جریان روند کاری آنان قرار گرفت.
ایشان، پخت به موقع نان و رعایت ساعات کاری و پخت با کیفیت ، رعایت پروتکل های بهداشتی و جلب رضایت مردم را از عوامل مهم تأثیر گذار بر امتیازات نانوایی ها دانست.
وی افزود: نظارت و پایش از نظر کیفیت، وزن تعیین شده ، ساعات کاری ، رعایت بهداشت نان ، اخذ گزارش روزانه از دستگاه هوشمند در دستور متولیان قرار خواهد گرفت و این امر به دقت رصد خواهد شد.
در دستگاه هوشمند عناوین زیر تخلف محسوب و باعث کاهش سهمیه آرد نانوایی خواهد شد :
1- تعداد تراکنش بالاتر از حد متعارف با یک کارت بانکی به استثناء کارت ثبت شده توسط نانوا
2- تعداد تراکنش بالاتر از حد متعارف توسط کارت ثبت شده نانوا
3-استفاده غیر متعارف از کارت هدیه و بن کارت در خرید نان
4- ثبت تراکنش خرید بین ساعت 24 الی 4صبح
5- استفاده از کارتخوان در محلی غیر از نانوایی تعریف شده
6- افزایش سرعت متوسط تولید نان ( فروش نان گران و ثبت نان ارزان )
7-کاهش غیرقانونی ساعت پخت نان
8- اعداد تراکنش فروش نان پایین تر از حد متعارف
9- ثبت تعداد نان بالاتر از حد متعارف در هر تراکنش به استثناء خرید کسب و کار ، نهادها ، نذورات و …
10- درج نان به جای نایلون در خرید
11- ثبت تعداد نان بالاتر از حد متعارف به ازای هر کارت یکتا
12-عدم تطابق خریداری شده و نان فروخته شده
13- پایین بودن تنوع کارت های بانکی خریداران نان در هر دوره
14- کم فروشی
انتهای پیام/