جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.
در چهارمین جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان تالش مطرح شد؛

برنامه‌ریزی برای ساماندهی آرد واحدهای قنادی و کلوچه‌پزی و آرد واحدهای نانوایی آزادپز

سرپرست فرمانداری تالش گفت: با توجه به آمار آرد مصرفی اخذشده از اداره کل غله استان، ساماندهی آرد واحدهای قنادی و کلوچه‌پزی (آرد نوع ۳) و آرد واحدهای نانوایی آزادپز ( آرد نوع ۶) در دستور کار کارگروه آرد و نان شهرستان قرار دارد و نتیجه اقدامات اطلاع‌رسانی خواهد شد.
IMG_20241111_140912_392

به گزارش پایگاه خبری طالشوند؛ چهارمین جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان تالش به ریاست مهندس سعید قسمت‌پور سرپرست فرمانداری تالش و مسئولین ذی‌ربط برگزار شد.

سعید قسمت‌پور عنوان کرد؛ پخت نان باکیفیت از مهمترین حقوق شهروندان است که همه باید در راستای احترام به این حق تمام تلاش خود را به کار بگیرم.

 

در ادامه قسمت‌پور افزود؛ با توجه به آمار آرد مصرفی اخذشده از اداره کل غله استان، ساماندهی آرد واحدهای قنادی و کلوچه‌پزی (آرد نوع ۳) و آرد واحدهای نانوایی آزادپز ( آرد نوع ۶) در دستور کار کارگروه آرد و نان شهرستان قرار دارد و نتیجه اقدامات اطلاع‌رسانی خواهد شد.

انتهای پیام/عسکر جهاندار ناورودی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *