به گزارش پایگاه خبری طالشوند، با شروع فصل برداشت خرمالو بومیان گیلان و رضوانشهر نسبت به تولید دوشاب اقدام می کنند. خرمالوی جنگلی یا همان اربای وحشی، بعد از فرآوری و تولید که تبدیل به شیره خرمالو یا اربا می شود ، بعنوان یک صبحانه کامل می توان از آن استفاده نمود.
علاوه برآن خواص دارویی نیز دارد و در درمان سوء هاضمه، زردی ویرقان، معده درد و زخم معده ، رفع کم خونی و فاویسم نیز تاثیر گذارمی باشد.
لازم بذکر است از این محصول در تهیه انواع شیرینی ها از جمله حلوا دشاء ، دشاءشیرینی ، برف دوشاب و دشاء پلا، نیز استفاده می شود.
انتهای پیام/شادی اسکندری