جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.
به رسم دیرین در رضوانشهر

پخت دوشاب به روش سنتی در اله بخش محله

دوشاب در تهیه انواع شیرینی ها از جمله حلوا دشاء ، دشاءشیرینی ، برف دوشاب و دشاء پلا، نیز استفاده می شود.
IMG_20231226_202818_388

به گزارش پایگاه خبری طالشوند، با شروع فصل برداشت خرمالو بومیان گیلان و رضوانشهر نسبت به تولید دوشاب اقدام می کنند. خرمالوی جنگلی یا همان اربای وحشی، بعد از فرآوری و تولید که تبدیل به شیره خرمالو یا اربا می شود ، بعنوان یک صبحانه کامل می توان از آن استفاده نمود.

علاوه برآن خواص دارویی نیز دارد و در درمان سوء هاضمه، زردی ویرقان، معده درد و زخم معده ، رفع کم خونی و فاویسم نیز تاثیر گذارمی باشد.

 

لازم بذکر است از این محصول در تهیه انواع شیرینی ها از جمله حلوا دشاء ، دشاءشیرینی ، برف دوشاب و دشاء پلا، نیز استفاده می شود.

 

انتهای پیام/شادی اسکندری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *