جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.
در رضوانشهر

تصویری از پخت دوشاب به روش سنتی در اله بخش محله

خرمالوی جنگلی یا همان اربای وحشی، بعد از فرآوری و تولید که تبدیل به شیره خرمالو یا اربا می شود ، بعنوان یک صبحانه کامل می توان از آن استفاده نمود.
IMG_20231115_220000_271-qfer2n7otklxu2h98wnzd14jeo5qv633djqbvgmsgw

به گزارش پایگاه خبری طالشوند، خرمالوی جنگلی یا همان اربای وحشی، بعد از فرآوری و تولید که تبدیل به شیره خرمالو یا اربا می شود ، بعنوان یک صبحانه کامل می توان از آن استفاده نمود.

 

علاوه برآن خواص دارویی نیز دارد و در درمان سوء هاضمه ، زردی ویرقان، معده درد و زخم معده ، رفع کم خونی و فاویسم نیز ، تاثیر گذارمی باشد.

 

لازم بذکر است از این محصول در تهیه انواع شیرینی ها از جمله حلوا دشاء ، دشاءشیرینی ، برف دوشاب و دشاء پلا ، نیز استفاده می شود.

 

انتهای پیام/شادی اسکندری

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *