جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.
جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.
به رسم دیرین در رضوانشهر

پخت دوشاب به روش سنتی در اله بخش محله

دوشاب در تهیه انواع شیرینی ها از جمله حلوا دشاء ، دشاءشیرینی ، برف دوشاب و دشاء پلا، نیز استفاده می شود.
IMG_20231226_202818_388

به گزارش پایگاه خبری طالشوند، با شروع فصل برداشت خرمالو بومیان گیلان و رضوانشهر نسبت به تولید دوشاب اقدام می کنند. خرمالوی جنگلی یا همان اربای وحشی، بعد از فرآوری و تولید که تبدیل به شیره خرمالو یا اربا می شود ، بعنوان یک صبحانه کامل می توان از آن استفاده نمود.

علاوه برآن خواص دارویی نیز دارد و در درمان سوء هاضمه، زردی ویرقان، معده درد و زخم معده ، رفع کم خونی و فاویسم نیز تاثیر گذارمی باشد.

 

لازم بذکر است از این محصول در تهیه انواع شیرینی ها از جمله حلوا دشاء ، دشاءشیرینی ، برف دوشاب و دشاء پلا، نیز استفاده می شود.

 

انتهای پیام/شادی اسکندری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محدودیت زمانی فراتر رفت. لطفا یک بار دیگر کپچا را کامل کنید.