به گزارش پایگاه خبری طالشوند؛ دکتر یاسر اسلامدوست در نشست شورای ادارای رضوانشهر اظهار کرد: احساس نیاز جامعه به «تغییر» سبب شد تا پا به عرصه انتخابات بگذاریم و خادمی مردم را برگزینیم.
نماینده شهرستان های تالش، رضوانشهر و ماسال با تاکید بر لزوم شناسایی مشکلات، معضلات و چالش ها بیان کرد: سه ماه فرصت تغییر و تحول و ارزیابی کم و کاستی های حوزه انتخابیه به دلایل نامعلوم از ما گرفته شد تا نتوانیم در این زمان طلایی به واکاوری مشکلات بپردازیم.
اسلامدوست با اشاره به بلاتکلیفی کارخانه چوکا اضافه کرد: این کارخانه یکی از قطب های اشتغالزایی و اقتصادی غرب گیلان است که سالها بلاتکلیف رها شده است.
وی با بیان اینکه احیای کامل چوکا مطالبه جدی مردم است، افزود: از مناطق ییلاقی و روستایی گرفته تا مرکز شهر همه مردم از «چوکا» سخن می گویند و سوالشان فقط این است که «چوکا چه شد»؟
انفعال چوکا «فرصت سوزی» در حق مردم غرب گیلان
نماینده تالش، رضوانشهر و ماسال با بیان اینکه چوکا ظرفیت ماهانه 8 الی 10 هزار تن تولید را دارد، گفت: این مجموعه تنها با 1500 تن ظرفیت تولید فعالیت می کند که درآمد آن پاسخگوی هزینه ها نیست.
اسلامدوست با انتقاد از عدم ثبات مدیریتی در کارخانه چوکا اضافه کرد: چوکا چندین ماه است با سرپرستی اداره می شود و عدم ثبات مدیریتی یکی از چالش های این مجموعه است.
وی با بیان اینکه انفعال چوکا «فرصت سوزی» در حق مردم غرب گیلان است، افزود: فردی که نمی تواند یک واحد صنعتی بزرگ را مدیریت کند چرا باید سر جایش بماند و سبب «فرصت سوزی» شود؟!
انتقاد نماینده از زمان بر شدن یک پروژه
نماینده شهرستان های تالش، رضوانشهر و ماسال با انتقاد از زمان بر شدن پروژه سد شفارود بیان کرد: اجرای سد شفارود از دوره ششم آغاز شده و تاکنون به نتیجه نرسیده است.
اسلامدوست با بیان اینکه بیش از 3600 میلیارد تومان اعتبار برای اتمام پروژه سد شفارود نیاز است، گفت: با بهره برداری از سد شفارود مردم منطقه در بحث آب شرب، گردشگری، اقتصادی و اشتغال به انتفاع می رسند.
وی با اشاره به خطرات محور رضوانشهر – انزلی افزود: ساماندهی و چهاربانده شدن محور رضوانشهر – انزلی از مطالبات جدی مردم است که به علت ناایمن بودن مسیر، خطرات جبران ناپذیری را برای مردم ایجاد کرده است.
نماینده شهرستان های تالش، رضوانشهر و ماسال با تاکید بر سرعت بخشی پروژه گازرسانی به مناطق ییلاقی بیان کرد: کارهای خوبی برای «سبز شدن» روستاها و مناطق ییلاقی انجام شده که باید استمرار داشته باشد.
اسلامدوست با انتقاد از برخی فرصت سوزی ها در رضوانشهر بیان کرد: عدم همکاری مدیر استانی در روند برگزاری مزایده جهت اجرای یک پروژه فرهنگی – ورزشی در رضوانشهر منجر به فرصت سوزی برای این شهرستان شده است.
وی با بیان اینکه برخی ها دنبال فراری دادن سرمایه گذاران بومی هستند، افزود: در کنار توجه و جذب سرمایه گذاران غربومی در شهرستان باید از ظرفیت بومیان منطقه به خوبی استفاده شود.
واکنش به ماجرای مسمومیت ها در رضوانشهر
نماینده شهرستان های تالش، رضوانشهر و ماسال نسبت به ماجرای آلودگی آب شرب رضوانشهر و مسمومیت های ناشی از آن واکنش نشان داد و اضافه کرد: ضمن برخورد جدی با مسببان و مقصرین این بخش در حوزه آبفا، باید از این فرصت بدست آمده برای تامین اعتبار جهت بازسازی اساسی شبکه انتقال آب شرب شهرستان استفاده کرد.
اسلامدوست با اشاره به اینکه عزل و نصب ها بر عهده نمایندگان نیست، گفت: در تغییر و تحولات دخالت نمی کنیم اما اعتراضات و نارضایتی های مردم از ادارات مربوطه را به مسوولان منعکس می کنیم.
وی با بیان اینکه خط قرمز ما تغییر مدیران خدمت رسان به مردم است، افزود: رضایت مندی مردم رمز ماندگاری مدیران در مسوولیت ها خواهد بود ولو اینکه به ما هم «رای» نداده باشد.
انتهای پیام/